script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Defensiv kugge ansluter: ”Jag känner mig trygg att spela honom varje kväll” – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

Hockeyettan Västra

Defensiv kugge ansluter: ”Jag känner mig trygg att spela honom varje kväll”

Share

Johan Bok är klar för spel i Hockeyettan med Skövde kommande säsong. Bok, som spenderat majoriteten av sin juniortid i JV71 där han också vann SM-guld säsongen 17/18, ansluter från spel i den amerikanska juniorligan NAHL.

Han inledde fjolråssäsongen i Kenai River Brown Bears men fick se sig själv bli trejdad till Bismarck Bobcats. I Kenai var han en väldigt uppskattad spelare och där stod hans ledarskapsegenskaper högt i kurs.

– Han har varit riktigt bra för oss den här säsongen. Han har varit stabil och bidragit offensivt. Jag känner mig trygg med att spela honom varje kväll, han vet hur han ska utföra sitt jobb varje kväll, säger Dan Bogdan, assisterande tränare i Kenai River, till Peninsula Clarion, och fortsätter:

– Vi har fokuserat på snabbhet och hans skills, speciellt skridskoåkningen på stor is. Hans snabbhet och kunskap är tydlig när han spelar på stor is, det är ganska svårt att ta pucken ifrån honom, avslutar Bogdan.

Bild

” Johan är en ung och utvecklingsbar spelare som kommer till rinken varje dag och ger sitt yttersta för laget. Vi tror och hoppas att han ska passa perfekt in hos oss och ge oss ytterligare stabilitet och kvalitet i defensiven, säger Coach Hellas om lagets senaste nyförvärv”, skriver klubben i ett uttalande.

Johan Bok om att ansluta till Skövde och Hockeyettan.

– Det ska bli jättekul att komma till Skövde. Jag känner redan till flera av spelarna i laget sedan tidigare då jag både spelat ihop med några, och mött flera under åren i SuperElit. Jag ser mig som en defensiv back med styrkor i min skridskoåkning, och jag hoppas och tror att detta kommer bli mycket bra för min vidare utveckling, säger Bok till klubbens hemsida.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *