script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Vestermark stänger dörren i Piteå – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

Hockeyettan Norra

Vestermark stänger dörren i Piteå

Share

Han gjorde stor succé i SK Lejon förra säsongen och blev vid deadline en del av Skellefteå AIK som ett tredjeval, och hann imponera på Calgarys GM. Nu stänger han målvaktspositionen i de förmodade topplaget.

John Vestermark spelae otorligt bra under stora delar av säsongen, inte minst under den senare delen av säsongen. Nu är han klar för spel i Piteå tillsammans med en annan Skellefteå-keeper i form av Joel Vännström.

Vestermark har dock inte gått samma väg som sin kollega utan verkligen gått igenom hckeysn bakgård. Nu ska de kampera tillsammans, något som sportchef Glader tror blir en lycklig kombination.

– Med John och Joel har vi ett av HockeyEttans starkaste målvaktspar – kanske det allra starkaste i ligan, kommenterar Piteås sportchef Jonatan Glader till piteahockey.se

Lite anmärkningsvärt kan tyckas, men Vestermark kommer fortsätta jobba som lastbilschaufför.

– Jobbet fungerar bra att kombinera med min hockeysatsning. Jag har en fantastisk arbetsgivare i Kjell Grenholms åkeri, säger Vestermark.

Tags:
Previous Article

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *