script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Triss i kompetens till Mörrum – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

Hockeyettan News Södra

Triss i kompetens till Mörrum

Share

Foto: Mörrum

Mörrum har haft för vana att skapa lite av ett spektakel på senare tid genom att kalla till presskonferens. Idag var inget undantag.

Förra gången var det meriterade Marcus Paulsson som presenterades. Den här gången var trion inte riktigt lika namnkunnig, men väl en trio med god potenial att vara med och bygga framtiden i Mörrum.

Från Vimmerby hämtar man målvakten Jonathan Stålberg som kommer vara en nyckelfaktor kommande säsong. Han fick inte plats i Vimmerby när Tomas Rydén överraskande kritade på ett nytt kontrakt för tigrarna från Småland. Stålberg, som har sitt ursprung i Skellefteå, har två riktigt starka säsonger bakom sig i Hockeyettan men fick trots det sig bli ett andrahandsval i Vimmerby förra säsongen och fick inte spela alls i Playoff-matcherna.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 19/20.

Ynglingar med potential

Från Malmös juniororganisation hämtar man också in forwarden Hampus Henriksson, en teknisk spelare som dessutom har varit i Mörrums juniororganisation innan han klev in i Malmö.

Från Rögle hämtar man den defensiva backen Emil Claessson. De senaste tre säsongerna har han huserat i Rögles juniororganisation där han lärt sig att hitta trygghet i sitt spel och hur han bäst ska anvnda sina kilon. Emil är lillebror till lite mer kända Ludvig Claesson som tidigare gjorde tre säsonger i AIK, men som nu återfinns i Tingsryd.

Båda tillskottens kontrakt är skrivna på två år.

Vid sidan av detta meddelade man också att man förlängt kontrakten med Tom Mäkitalo (1 år), Khalid Ibrahim (1 år) och Adam Ingvarsson (2 år).

Truppen just nu

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *