script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Timrå värvar x 3 från mästarna – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

HockeyAllsvenskan

Timrå värvar x 3 från mästarna

Share

Timrå degraderaderades på värsta tänkbara sätt ut ur SHL och ner till Hockeyallsvenskan. Med det följde en massflykt som bara kan berskrivas som en slaktning. Bara Linköping passade på att norpa tre spelare från Timrå, tre spelare som varit en del av en stabil stomme gånga säsongen.

Nu börjar Timrå att rusta för ett återtåg till SHL och det är spännande spelare man fyller på med. Från Frölunda hämtar man tre spelare i form Linus Nässén, Oliver Fjällström och tuffe backen Léon Lerebäck.

Både Fjällström och Nässén, som under säsongen vunnit dubbla guld med Frölunda, åker till Timrå på lån från mästarklubben, medan Lerebäcks ingång i Timrå är en permanent sådan.

  • Linus Nässén är en stabil center med bra blick för spelet och med stor potential. Han är aktuell för sommarens NHL-draft.
  • Oliver Fjällström har en enorm speed och goda händer, trots att han är förhållandesvis liten och lätt hävdar han sig väl framför mål.
  • Léon Lerebäck har mest hållit till juniorlagen och visat sig vara en spelare med tufft spel i sig och med en defensiv uppsida.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *