script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Hammers värvar spännande yngling – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

Hockeyettan Södra

Hammers värvar spännande yngling

Share

Halmstad Hammers lyckades rädda Hockeyettan-existensen med hjärtat i halsgropen. Det som är positivt är att man klarade av det och minnesbilderna av den här säsongen kan lyfta laget i förberedelserna inför den kommande säsong.

Ett av säsongens viktigaste förvärv gjorde kan kanske redan i slutet av förra säsongen när man tog tillbaka Martin Pärna som inte verkar trivsas någon annastans än just i Halmstad. Sejourerna i Mariestad och Vimmerby var inte dåliga, men ändå långt i från den kapacitet som Pärna besitter.

I dag presenterade man dessutom en ny back från antagonisten Troja/Ljungby i form av 21-årige Tom Johansson. Han är fostrad i Troja och som tack vare en riktigt bra säsong i klubbens J18 säsongen 14/15 fick chansen i både Rögle och Karlskronas juniorverksamheter. I fjol var han tillbaka i Troja utan att riktigt kunna slå sig igenom den tuffa konkurrensen om minuterna. Det hoppas nu Halmstad dra nytta av.

Johansson, som är ung och utvecklingsbar, är en klassisk tvåvägs-back med en defeinsiv uppsida. Det som är spännande med Johansson är att han är en rightare och det gör honom attraktiv i numerärt överläge, framför allt. Kan han leva upp till den rollen i Halmstad?

Återstår att se.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *