script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Färjestad-back ansluter till Vimmerby – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

Hockeyettan Södra

Färjestad-back ansluter till Vimmerby

Share

Vimmerby har en uppförsbacke inför den här säsongen i form av olika förändringar. Förre sportchefen Daniel Stolt har som bekant anslutit till IK Oskarshamn och med honom följde två riktiga pärlor i Vimmerby i form av Hampus Harlestam och Pontus Näsén.

Nu bygger den nya sportsliga ledningen med Morgan Persson i spetsen för att hitta en ny framgågnsrik trupp. Hittills har man 14 spelare och det senaste tillskottet heter Herman Johansson, som ansluter från Färjestad.

Johansson, som har seriekollegan Forshaga som moderklubb, är en klassisk FBK-fostrad tvåvägsback. Under förra säsongen fick han vid repeterade tillfällen träna med SHL-laget och har även sex matcher på kontot.

Herman Johannson är med sina 191 cm och 85 kg en stor och tung back som för den sakens skull inte bara är en defensiv pärla, utan har visat prov på god spelförståelse i SuperElit den gångna säsongen.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *