script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> ”Det lutar åt Tranås” – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

Hockeyettan Södra

”Det lutar åt Tranås”

Share

Victor Johnson har de senaste säsongerna varit synonymt med två saker. Det ena har varit hans skadeproblem och det andra har varit den sista utposten i Tranås AIF.

Redan inför förra säsongen lyckades han få bort den eländiga skada som följt honom och var ”fit for fight” för att på riktigt allvar var med och slåss om en förstaspade i Hockeyettan. Nu kan det andra man förknippat honom med vara på väg att försvinna också, nämligen att han förblir en Tranås-spelare, men var han spelare är högst osäkert just nu.

– Haha, det är en bra fråga. Jag vet inte själv ännu faktiskt, säger han till Hockey365.

Oavsett vad så kan man konstatera att han och Tranås stod för en makalös säsong där det mesta klickade. Bortsett från två riktiga bottennapp mot Almtuna lyckades man väl i den kvalserie som man slutade fyra i. Tankarna efter slutsignalen mot Hudiksvall var emellertid inte rosa moln.

– Första tanken direkt efter säsongen var att jag ville bort så långt ifrån Tranås som möjligt. Men nu när besvikelsen lagt sig och man utvärderat olika alternativ, säger han.

Tranås eller utlandsspel

Så Tranås är ett alternativ då?

– Ja, Tranås är alltid ett bra alternativ.

Det låter som du kanske är lite besviken ändå?

– Ja, på antal spelade matcher för egen del, men lagmässigt var det en magisk säsong, säger han.

Johnson, som stod för flera betydande instaser i kvalserien hade hoppats att det skulle locka anbund från andra klubbar.

– Det kändes kanon i fyra av fem matcher. Framför allt skönt att veta att man kan mäta sig mot allsvenskt motstånd. Jag hade hoppats någon klubb kanske skulle höra av sig, säger han och fortsätter.

– I Sverige är det väl uppåt (seriesystemet reds.anm) i så fall, men jag är riktigt sugen att prova spel utomlands. Jag är mest sugen på Norge, så har haft lite kontakt med några klubbar där. Det huvudsakliga målet är att spela många matcher och på nytt visa hur bra jag är, om det blir i Tranås eller någon annanstans får tiden utvisa, säger han.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *