script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Ännu en tung förlängning – Hockey365.nu
LOADING

Type to search

Hockeyettan Södra

Ännu en tung förlängning

Share

Det var nog egentligen aldrig något snack, men nu är det officiellt. Anders Skoog gör en sjunde raka säsong med Tranås AIF.

Anders Skoog kom till Tranås som en ung talang som med bättre skridskoåkning hade varit en SHL-spelare, eller åtminstone en tongivande faktor i HockeyAllsvenskan. Succesivt har han utvecklats under sex år i Tranås och kommer nu gå in i sin sjunde säsong som en bärande bit i det pussel som Stefan Fransson försöker bygga.

Anders Skoog var förra säsongen en bärande bricka i det framgånsgrika spela i numerära överlägen som man visade upp under stora delar av säsongen. Hans spelsinne räddade många poäng under säsongen och inte sedan Johan Eriksson försvann till Tingsryd och sedermera till Modo har Skoog haft en lekkamrat av rang, och det blir firma Fransson-Helmerssons stora uppgift att lösa.

Anders Skoog noterade finfina 42 poäng i grundserien och var med det bäst i laget. Därefter gick det tyngre i Play off och kvalserien noterade han tre passningspoäng på 12 matcher. Han slutade totalt tvåa i den intrna poängligan.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *